Bulvár

Hugh Jackman válásáról egyre több elkeserítő dolog lát napvilágot

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness házassága 27 év után véget ért

A pár közös nyilatkozatban jelentette be a hírt, miszerint csaknem három évtizedes házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább – írta meg a glamour.hu.

Hugh Jackman válásáról egyre több elkeserítő dolog lát napvilágot
Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness
Fotó: Tiziana FABI / AFP

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness Hollywood igazi álompárja volt, és úgy tűnt örökké együtt maradnak. Sajnos ez nem így történt, de a People magazinnak eljuttatott közlemény szerint a pár békében és tisztelettel mondott búcsút egymásnak. Egy bennfentes szerint a problémák egyébként nem most kezdődtek, ezért egyáltalán nincs meglepődve azon, hogy Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness erre a döntésre jutottak.

Nincs több mondanivalójuk

A pár a válásuk kapcsán így nyilatkozott: „Áldottak voltunk, hogy majdnem három évtizedet tölthettünk együtt férjként és feleségként egy csodálatos, szeretetteljes házasságban. Az utunk most változik, úgy döntöttünk, különválunk, hogy folytassuk az egyéni fejlődésünket. A családunk volt és lesz mindig is a legfőbb prioritásunk. Hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk ezt a következő fejezetet" – olvasható közös közleményükben, amelyben továbbá azt is kihangsúlyozták, hogy egyéb mondandójuk nincs az ügyben, és a magánéletük védelmét kérik.

Benne volt a levegőben...

A hírt követően egy broadwayi bennfentes elmondta, hogy a közeli barátokkal egyáltalán nem lepődtek meg a pár döntésén, ugyanis egy ideje már sejthető volt, hogy a válás felé sodródik a házasságuk. A problémák valószínűleg még azelőtt kezdődtek, hogy Jackman 2022 februárjában visszatért a Broadway színpadára, hogy a The Music Man című darabra készüljön.

Deb nem nagyon volt a próbákon – mondta el a forrás, hozzátéve, hogy „néhányon még szundikált is”. Hozzátette, hogy tudomása szerint harmadik fél biztosan nem volt a dologban, a pár egyszerűen elhidegült egymástól. Annak ellenére, hogy a hozzájuk közel állók tudták, hogy szakításuk csak idő kérdése, a rajongók megdöbbentek és nagyon elszomorodtak a hír hallatán.

Két gyermeket fogadtak örökbe

Az 54 éves Hugh Jackman és a 67 éves Deborra-Lee Furness szerelme 1995-ben lobbant lángra, amikor először találkoztak a Correlli című ausztrál tévésorozat forgatásán. A következő évben már össze is házasodtak, majd miután saját gyermekük nem született, örökbe fogadták a most 23 éves Oscart és a 18 éves Avat, akikkel teljessé vált családjuk. A 13 év korkülönbség ellenére hosszú és szeretetteljes házasság volt az övék, de úgy tűnik, már nem egy irányba halad az életük.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom