Bulvár

Harry herceg köszöntést sem érdemel

A királyi család közösségi oldalán egyelőre nincs jele az eddig elmaradhatatlan születésnapi köszöntésnek

A királyi család minden évben megemlékezik minden családtag születésnapjáról, az elmúlt években pedig ez alól Harry herceg sem volt kivétel, ám valami megváltozott, hiszen az idén 39. éves herceget nem köszöntötte a család a közösségi oldalakon – írja az elle.hu.

Harry herceg köszöntést sem érdemel
Eddig miden évben felköszöntötte a herceget a család, azonban idén más a helyzet
Fotó: TIMOTHY A. CLARY / AFP

A napokban volt Harry herceg 39. születésnapja, azonban ezúttal a Németországban, az Invictus Games-en ünnepelt. Ez önmagában nem lenne meglepő, hiszen II. Erzsébet halála óta a herceg és a család között egyre inkább felszínre törnek a feszültségek, ebben pedig feleségének Meghan Markle-nak és a bulvársajtónak is nagy szerep jutott.

Ami különössé teszi az idei évfordulót, az az a tény, hogy a királyi család semmilyen formában nem emlékezett meg a herceg születésnapjáról hivatalos közösségi oldalain, ez pedig merőben szokatlan, hiszen az elmúlt években minden családtag születésnapjáról, köztük Harryéről is megemlékeztek.

Most azonban elmaradt az ünneplés, és a nyilvános köszöntés is. Harry herceg, mintha soha nem lett volna családtag, nem lett felköszöntve.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom