Bulvár

Botrány a VALMAR-koncerten

Marics Peti leállt az egyik szám alatt egy verekedés miatt

A VALMAR duó a vélemények szerint jól kezelte a helyzetet. Marics Peti és Valkusz Milán állította le a verekedést – írta meg a borsonline.hu

Botrány a VALMAR-koncerten
Marics Peti
Fotó: Facebook / Marics Peti

A VALMAR duó, azaz Marics Peti és Valkusz Milán hatalmas sikernek örvendenek. Azon felül, hogy sok tévéműsoron és telt házas koncerten vannak túl idén, bejelentették karrierjük egyik legnagyobb dobását, az első Papp László Arénás koncertjüket.

A srácok már sok mindent megéltek, de legutóbb a zalaegerszegi fellépésükön Petinek félbe kellett szakítania egy számot, mert észrevette, hogy valami nincs rendben a közönségben. Az esetről egy videó is terjed a TikTok-on.

Mi van gyerekek, haló! – mondta a zenekar énekese

Marics Peti az egyik szám előadása közben állította le a zenekart, mert észrevette, hogy a szavaival élve kemény csávók verekednek középen.

Mi van gyerekek, haló, szotyi, szotyi? – tette fel a kérdést Marics Peti, miután megállt a zene.

Kemény csávó középen, szevasztok, szevasz bástya – hangzott el a közkedvelt énekes szájából, mire vélhetőleg észrevették magukat a rendbontók.

Nyugodjatok meg, ide bulizni jöttek kisgyerekek is, meg mindenki – mondta Marics, mire Valkusz Milán is becsatlakozott.

A lényeg, hogy szórakozni vagyunk itt gyerekek, felejtsük már el a feszkót – mondta a producer-énekes.

Security, döntse el mindenki gyorsan, hogy ki akar bokszolni, az menjen odébb. Aki árnyékolgatni szeretne, az ne a tömegben legyen – jegyezte meg viccesen a Sztárban Sztár mestere, míg társa, Milán elmondta, ha még egyszer ilyet lát, megy ki az egész balhézó társaság. 

Az énekesek végül megkérték a biztonsági őröket, hogy maradjanak ott még tíz percig, amíg le nem csitulnak a kedélyek, majd újra kezdték a félbehagyott zeneszámuk előadását.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom