Bulvár

A füle buktatta le Putyint

Közismert mémoldal fedte fel az orosz elnök titkát

Ahogy arról már a Magyar Hírlap beszámolt, az ukrán hírszerzés vezetője szerint bizonyítékuk van arra, hogy Putyinból valójában nem egy, hanem három van.

A füle buktatta le Putyint
Vlagyimir Putyin
Fotó: AFP/SPUTNIK/Alexey Danichev, AFP/SPUTNIK/Ramil Sitdikov, AFP/SPUTNIK/Pavel Bednyakov

Kirill Budanov szerint köztudott, hogy minden embernek vannak egyedi testi jegyei, például ujjlenyomatai. De ilyen jellegzetességek közé tartozik a fülek alakja és mintázata, valamint a szemek közötti rés is.

Budanov azt is tanácsolta, hogy figyeljünk oda Putyin füleire, amelyek a legszembetűnőbb különbségeket mutatják.

Nemrégiben a Business Daily adott hírt arról, hogy valószínűleg nem is Putyin vezeti az országot, hanem valamelyik hasonmása.

Természetesen, ahogy ismét fellángoltak ezek az állítások, hogy az az ember, akit folyamatosan látunk, már nem Vlagyimir Putyin. Továbbá az ukránok is arról számoltak be, hogy Putyin elnököt már több mint egy éve nem látták. Az elmúlt időszakban számtalan fénykép készült az elnökről, leginkább oldalról, amely bizonyítja, hogy belőle nem csak egy létezik.

Erről először a 9gag népszerű mémportál közölt képeket, amelyeket már az X-en (régi nevén Twitteren) is megtalálhatunk.

Objektum doboz

Márciusban egy egész fotósorozat készült az orosz elnökről, a poszt készítője szerint itt az álla keltett gyanút, ami lebuktathatta dublőreit.

Objektum doboz

Az oligarchák közösségébe nyúlva érkezett a válasz, miszerint: „Köztudott, hogy lecserélték” – de senki sem beszélhet róla.

A cikk írója példaként hozta fel az esetet, mikor egy orosz, háborúpárti blogger, Igor Girkin, akit sokan a szókimondásáról ismernek, látszólag érinthetetlennek minősült, de egy alkalommal kibukott a száján, hogy a Putyinként bemutatkozó férfi igazából nem Putyin, hanem egy hasonmás. Ezért a kijelentéséért a bloggert azonnal le is tartóztatták.

Ezekre a fejtegetésekre, amelyeket az emberek erősen próbálnak fenntartani, remélhetőleg hamarosan érkezni fog egy végső válasz. Nem húzhatják a végtelenségig, az igazság előbb vagy utóbb ki fog derülni - nyomatékosították a cikkben.

Egyik alkalommal a Magyar Hírlapnak mondta el a szakértő, hogyan készülhetnek az ál-Putyinok. Továbbá Rezek Ödön a plasztikai sebészet fejlődéséről, mellékhatásairól és elfogadásáról is beszélt a Magyar Hírlap stúdiójában.

Az erről készült adásunkat itt tekinthetik meg:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink