Bulvár

Külön utakon jár Katalin és Vilmos

A rögbi-világbajnokság kapcsán derült fény a dologra

A brit királyi család tagjai is helyet foglaltak a nézőtéren a Franciaországban megrendezett, már a múlt hét óta tartó rögbi-világbajnokság meccsein – emlékeztetett cikkében a Ripost.

Külön utakon jár Katalin és Vilmos
Katalin hercegné és Vilmos herceg a kislányukkal
Fotó: AFP / POOL / CHRIS JACKSON

Miközben Vilmos walesi herceg értelemszerűen Walesnek szurkol, felesége, Katalin hercegné Angliának drukkol, mivel az angol rögbiválogatott védnöke. Vagyis ebben a tekintetben külön utakon járnak...

A világbajnokságnak sem Anglia, sem Wales nem esélyese, ám a két csapat már a negyeddöntőben is összekerülhet egymással, ha az egyik csoportelsőként, a másik csoportmásodikként jut tovább – olvasható a portálon.

Hogy ebben az esetben a hercegi pár egymásnak esne-e vagy tolerálná a másik érzéseit, nem lehet tudni. De tény, hogy immár 12 éve házasok, és három gyermeküket példás egyetértésben nevelik, úgyhogy talán egy meccs se fogna ki rajtuk.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom