Bulvár

Katalin hercegné kezén rejtélyes sérülést vettek észre

Az elmúlt időszakban Katalin hercegné ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt. Szeptember elején hivatalosan is visszatért a munkához, ám az egyik látogatás során egy furcsa sérülés volt a kezén – írta meg az elle.hu.

Katalin hercegné kezén rejtélyes sérülést vettek észre
Katalin hercegné
Fotó: NorthFoto

Katalin hercegné és Vilmos herceg legutóbb júliusban mutatkoztak nyilvános eseményen, az elmúlt időszakot pihenéssel töltötték. Ám szeptember 8-án visszatértek a munkához, a walesi hercegné azóta már számos királyi látogatást tett, legutóbb egy börtönben tűnt fel, ahol egy sérüléssel a kezén érkezett.

Katalin hercegné megsérült otthon

A walesi hercegné egy börtönben tett látogatást, ahol többek között szenvedélybetegekkel beszélgetett. Megnézte az új átvizsgálási rendszert, illetve megismerkedett a börtönben lévő drogkereső kutyával, aki a hercegné szerint nagyon barátságos volt. Ragaszkodott hozzá, hogy ugyanolyan biztonsági átvizsgáláson essen át, mint az átalagos látogatók.

Készült róla elég sok fotó és videó, így a rajongóknak rögtön feltűnt, hogy megsérült a keze. A középső és a mutatóujján rögzítő volt, erre pedig rá is kérdeztek, Katalin pedig egy igazán meglepő választ adott.

Az én hibám. A trambulinon ugráltam. Csak a biztonság kedvéért vettem fel – magyarázta. Az ujjai tehát nagy valószínűséggel nem törtek el, mivel gipszet nem viselt.

Korábban már beszélt arról Katalin hercegné, hogy a gyerekek imádják a trambulint. Annyira szeretnek ugrálni, hogy egy saját trambulint is beszereztek, amivel a kertben tudnak játszani. Láthatóan a walesi hercegné is kedveli, és szívesen csatlakozik a gyerekeihez, ha ugrálásról van szó.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom