Bulvár

Károly király és Harry herceg brutálisan egymásnak esett Meghan Markle miatt

Harry herceg és Meghan Markle már régóta hátat fordítottak a brit királyi családnak. Bár III. Károly fényűző koronázására a páros is kapott meghívót, de csak a király fia tette tiszteletét. Meghant az is zavarta, hogy a gyerekeiket, vagyis Archie herceget és Lilibet hercegnőt nem hívták meg az ünnepségre, így mindenképpen velük akart maradni Amerikában – számolt be a Promotions.

Károly király és Harry herceg brutálisan egymásnak esett Meghan Markle miatt
Harry herceg és Meghan Markle
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/Rolf Vennenbernd

Annyi pletyka terjengett már Harry és Meghan Markle kapcsolatáról, hogy képtelenség követni. Még az is lehet, hogy valóban kisiklott egy kicsit a házasságuk, de ez valószínűleg nem fog a szakadékba zuhanni. Annyi biztos, hogy Harry herceg végre nyitott lenne arra, hogy kibéküljön a királyi családdal – írja a portál.

Emiatt II. Erzsébet királynő halála előtt Harry herceg és az édesapja brutálisan egymásnak esett. A királynő utolsó heteit a skóciai Balmoralban töltötte, ahol a családtagok elköszönhettek tőle a halálos ágyánál. Károly azonban üzent Harrynek, hogy Meghan Markle-t el ne merészelje hozni. Elég erős vita alakult ki köztük, és Harry le is teremtette az apját, hogy ne merjen így beszélni a párjáról – írta a lap.

Kapcsolódó írásaink