Bulvár

Gyászol a királyi család: Harry herceg Angliába repült

Harry herceg magányos volt, amikor a néhai királynő halálának első évfordulóján meglátogatta nagymamája végső nyughelyét – számolt be a Bors.

Gyászol a királyi család: Harry herceg Angliába repült
Harry herceg
Fotó: Anadolu Agency via AFP/Wiktor Szymanowicz

A család fekete bárányáról készült fotókra pedig már le is csapott egy testbeszéd-szakértő, aki úgy fogalmazott a Mirrornak, hogy Harry a látogatása során „szinte már-már rejtőzködőnek” tűnik, mintha próbálná elkerülni a feltűnést.

„A nagyon formális, nyakánál kigombolt ingben Harry testbeszéde szinte bujkálónak tűnik, ahogy gyorsan kisétál a windsori kastély kápolnájából, azt az üzenetet keltve, hogy nagyon magányos, személyes és visszafogott látogatást tett, hogy lerója tiszteletét a nagymamája halálának évfordulóján” – mondta Judi James testbeszéd-szakértő.

„Meglehetősen magányos, elszigeteltnek tűnő megjelenése ellentétben állt Vilmos és Katalin kettősével, és talán azt a szomorú tényt hangsúlyozta, hogy Harry nem tudja megosztani a gyászát és a tiszteletadását a család többi tagjával” – teszi hozzá Judi.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom