Bulvár

Krausz Gábor: Nagyon jó a kémia közöttünk Annával

Bemutatta a sztárszakács új párját

Bemutatták a Dancing with the Stars új évadának táncospárjait. A TV2 október 14-től látható táncos show-műsora soha nem látott sztárparádéval jelentkezik, s a hírességek között számos nagy meglepetés található – írta a blikk.hu.

Krausz Gábor: Nagyon jó a kémia közöttünk Annával
Krausz Gábor
Fotó: Krausz Gábor/Facebook

A sztárok között ott van Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárszakácsa. A Dancing with the Stars producerei már tárgyaltak a séffel, és ahogy a TV2 sajtótájékoztatóján kiderült, sikerült megegyezniük. Így Krausz Gábor, akit a felesége, Tóth Gabi a Fricska táncosa miatt hagyott ott, október közepétől maga is megmutatja, hogy ő mire képes a táncparketten, valamint azt is, hogyan tud továbblépni és új életet kezdeni azután, hogy – derült égből villámcsapásként – tönkrement a házassága.

Krausz Gábor a TV2-nek elárulta, hogy amikor felhívták azzal, hogy menjen táncolni a Dancing with the Starsba, nem lepődött meg, mert minden évben keresték már ezzel – írta az origo.hu.

„Most máshogy alakultak a dolgok, és úgy voltam vele, hogy ha most nem, akkor soha… Egyébként egy kicsit mindig érdekelt, kíváncsi voltam, úgyhogy belecsaptunk” – magyarázta.

„Titkon számítottam, hogy Anna lép be az ajtón, őt érzem legközelebb a személyiségemhez. Amennyit én láttam belőle, egy roppant jó humorú lány és vérprofi. Ő az egyetlen, aki bármit is ki tud hozni belőlem, mert a tánctudásom nulla” – folytatta.

Krausz Gábor profi táncpartnere, Mikes Anna, Junior Prima-díjas sportoló, tizenegyszeres magyar bajnok, tíztánc világbajnoki harmadik helyezett, mesterdiplomás táncpedagógus. A Dancing with the Stars második évadának döntőséről már egy fotósorozat is készült, amit erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Kapcsolódó írásaink