Bulvár

Ozzy Osbourne a tévében vadászna földönkívüliekre

Az énekes erről szívesen csinálna egy sorozatot vagy közreműködne hasonló témákkal foglalkozó szériákban

A rocker, aki hát- és nyakproblémái miatt túlságosan törékeny ahhoz, hogy fellépjen, szeretné kideríteni az igazságot a bolygónkat meglátogató földönkívüliekről. Ugyanakkor a rock ikon azt is elárulta, hogy rettegne, ha valóban találkozna egy földönkívülivel a való életben.-írta meg a borsonline.hu

Ozzy Osbourne a tévében vadászna földönkívüliekre
Ozzy Osbourne énekes
Fotó: KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ozzy és fia, Jack már bejárták az Egyesült Államokat szellemekre vadászva, most pedig azt állítja a páros, hogy bizonyítékot találtak arra, hogy másik bolygóról érkezett látogatók jártak a Földön.

Már említettem ezt. Nem bánnám, ha újra csinálhatnék valamit Jackkel. Kell valami új dolog. Van néhány elég meggyőző anyag – mondta Ozzy Osbourne a témával kapcsolatban, akit nem különösebben hatott meg az amerikai sivatagi Roswell, ahol az 1950-es években állítólag UFO-k szálltak le.

Elmentem a roswelli zuhanás helyszínére. Órákig autóztunk sík földeken és mezőkön keresztül, és az csak egy újabb mező volt. Bármelyik út szélén megállhattunk volna. Nem volt ott semmi. Találtam kanalakat – tette hozzá a Black Sabbath énekese.

Arra a kérdésre pedig, hogy belépne-e egy idegen űrhajójába, Ozzy azt mondta:

Szó sem lehet róla. F****mat, azt!

Az énekes ugyanakkor kitart amellett, hogy erről szívesen csinálna egy sorozatot, vagy legalább közreműködne hasonló témákkal foglalkozó szériákban.

Kapcsolódó írásaink