Bulvár

Bizonyítják lesifotók, hogy Britney Spears tényleg verte a férjét?

Britney Spears és Sam Asghari botrányos válás elé néznek

Britney Spears volt egykor a világ legnagyobb popsztárja, sokan úgy gondolták, hogy ő lesz Madonna utódja, egy igazi állócsillag, akinek örökké legendás marad a neve – írta meg a Promotions.

Bizonyítják lesifotók, hogy Britney Spears tényleg verte a férjét?
Britney Spears és férje
Fotó: NorthFoto

Egy csúnya és nyilvános idegösszeomlás után egy időre eltűnt, és próbálta újra felépíteni az életét. Úgy tűnt, hogy jó úton halad, hiszen tavaly kikerült az édesapja gyámsága alól, ráadásul összeházasodott a szerelmével, Sam Asgharival is, de kiderült, hogy nem volt olyan idilli a kapcsolatuk, mint amilyennek tűnt.

Szinte sokkolta a világot a hír, hogy válik Britney Spears és Sam Asghari. Sokan nem értették a dolgot, majd elkezdtek terjedni hírek, amelyek még inkább ledöbbentették az embereket, hiszen a jelek arra utaltak, hogy az énekesnő elég durván bánt a szerelmével: állítólag megcsalta őt, ráadásul még fizikailag is rendszeresen bántalmazta, többször a biztonságiaknak kellett beavatkozniuk a balhéikba.

Britney Spears egy hosszú Instagram-posztban jelentette ki a válása kapcsán, hogy elege volt a szenvedésből, de a hírek alapján mégis a férje volt a szenvedő alany, és állítólag lesifotók bizonyítják a popsztár bántalmazásait, ugyanis még januárban monoklival, zúzódásnyomokkal kapták lencsevégre Sam Asgharit.

Egyelőre még nem lehet tudni a teljes igazságot, de az biztos, hogy nagyon problémásnak tűnik az ügy, és elég valószínű, hogy hatalmasat fognak csatázni a bíróságon, szóval nem lesz egy békés válás. Itt lehet megtekinteni a fent említett lesifotókat.

Kapcsolódó írásaink