Bulvár

Megszólalt Sandra Bullock szerelme halála után

Az Oscar-díjas színésznő korábban bejelentette, hogy szünetet tart színészi karrierjében

A színésznő hálás a rengeteg támogatásért, amit párja, Bryan Randall halála óta kapott - írta meg a hirado.hu.

Megszólalt Sandra Bullock szerelme halála után
Sandra Bullock
Fotó: NURPHOTO VIA AFP / NURPHOTO / WIKTOR SZYMANOWICZ

Az Oscar-díjas színésznő élete a hónap elején a feje tetejére állt, miután Bryan Randall 57 éves korában elhunyt.

Objektum doboz

A People-nek egy bennfentes forrás elmondta, hogy Bullock hihetetlenül hálás a rengeteg támogatásért, amit szerelme elvesztése után kapott, és egyúttal megköszönte mindazoknak, akik a hír hallatán nagylelkűen, anyagilag is támogatták a tudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan betegség ellenszerének kutatásait.

„Nagyon fontos volt számára, hogy amikor ő és a családja megtették az első nyilatkozatot Bryan haláláról, elismerjék azokat, akik a kezdetektől fogva vele és Bryannel voltak ezen az úton. Annyira hálás mindazoknak, akik adományoztak, és boldog, hogy egy ilyen szívszorító dologból valami pozitív, reménytelibb dolog lett azok számára, akik még a betegséggel küzdenek.”

Randall családja augusztus 5-én, egy nyilatkozatában erősítette meg a tragikus hírt.

„Nagy szomorúsággal osztjuk meg, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt az amiotrófiás laterálszklerózissal folytatott hároméves küzdelem után. Bryan korán úgy döntött, hogy a betegséggel kapcsolatos útját titokban tartja, és mi, akik gondoskodtunk róla, mindent megtettünk, hogy ezt tiszteletben tartsuk. Mérhetetlenül hálásak vagyunk a fáradhatatlan orvosoknak, akik velünk együtt tartottak ezen az úton, gyakran saját családjukat feláldozva, hogy velünk lehessenek.”

Az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség. A beteg végül teljesen elveszíti mozgásképességét, majd a légzőizmai sem működnek. A betegség kiváltó oka nem ismert és nem gyógyítható.

Az Oscar-díjas színésznő korábban bejelentette, hogy szünetet tart színészi karrierjében, hogy több időt tölthessen családjával. Sandra 2015 augusztusa óta élt együtt a fotóssal.

Bár kettejüknek sosem született közös gyermekük, Bryan sajátjaként szerette a színésznő két örökbe fogadott gyermekét, a 13 éves Louist és a 11 éves Lailát.

Kapcsolódó írásaink