Bulvár

A kamerák előtt rontott rá a színésznőre az őrült zaklató

Drew Barrymore ismerte a férfit

A 48 éves Drew Barrymore a minap egy beszélgetős műsor vendégeként lépett színpadra, nem sejtve, milyen veszélyek leselkedhetnek rá a nézőtérről – írta meg a Hirado.hu.

A kamerák előtt rontott rá a színésznőre az őrült zaklató
Drew Barrymore
Fotó: NorthFoto

Az esetről készült videót már több mint négymillióan látták.

Objektum doboz

A színésznő éppen beszélgetésbe elegyedett az est házigazdájával, Reneé Rapp-pel, amikor egy férfi kirontott a színpad elé, és teli torokból azt üvöltötte: „Drew Barrymore! Tudod, ki vagyok. Valamikor találkoznunk kell, amíg New Yorkban vagy!”

A biztonságiak azonnal közbeléptek és lekapcsolták a zaklatót. Eközben Reneé leterelte a színpadról Drew-t, és a színfalak mögött várták meg, hogy a férfit kikísérjék az épületből.

Noha később a színésznő visszatért a színpadra, hogy befejezze a műsort, az nem derült ki a beszélgetésből, hogy valóban ismeri-e a férfit, akit Chad Michael Bustóként azonosítottak. A Santa Monica Daily Press beszámolója szerint a férfit 2009-ben már egyszer letartóztatták, mert ellenált a rendőrségi intézkedésnek, továbbá hét elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

Chad Michael Bustót más államokban, többek között Georgiában, Texasban, Minnesotában, Floridában és Wisconsinban is többször letartóztatták rendbontásért és magánlaksértésért.

Kapcsolódó írásaink