Bulvár

Meghan Markle ezzel túl messzire ment

Soha nem fog neki megbocsátani Katalin hercegné

Katalinban is mély nyomokat hagyott a hírhedtté vált Oprah-interjú – írta meg a Ripost.

Meghan Markle ezzel túl messzire ment
Meghan Markle
Fotó: GEOFF PUGH / POOL / AFP

Meghan Markle és Harry herceg már szinte minden létező formában kiteregette a családi szennyest, amelyek közül kétség kívül az egyik leghíresebb az Oprah Winfrey-nek adott interjújuk és a róluk szóló dokumentumfilm volt.

Egyes források szerint Katalin hercegné még dühös Meghan Markle-re és Harry hercegre, amiért ezekkel a megnyilvánulásaikkal kárt tettek a királyi családban. A szóban forgó interjú során Harry egyebek mellett arról mesélt, hogy úgy érzi, cserben hagyta őt az apja, Károly király, míg Meghan azzal vádolta sógornőjét, hogy az megríkatta.

Eredetileg arról pletykáltak, hogy Meghan Markle miatt sírva fakadt Katalin még a Harryék 2018-as esküvője előtti koszorúslányruha-próbán. Ezzel szemben az egykori színésznő épp az ellenkezőjét állította Oprah-nak, azaz Katalin ríkatta meg őt. Meghan szerint a hercegné azt monda neki, hogy nem jó az a ruha, amit az ara Sarolta hercegnőnek választott, majd még azt is „kitalálta”, hogy igazából az összes koszorúslányruhát újra kell csinálni.

Egy forrás most úgy nyilatkozott, hogy Harry feleségének ezek a valótlan állításai voltak a végső árulás, amit soha nem tud megbocsátani Meghannak.

Katalin meghúzta a határokat, ezért nem fogja megváltoztatja a véleményét velük kapcsolatban. Soha nem kértek bocsánatot a hazugságaikért. Vilmosnak azonban nehezebb, mert Harry a testvére. Ez egy szörnyű helyzet mindenki számára – idézi a forrást a Mirror. A kiválás miatt Harry és Vilmos kapcsolata is nagyon megromlott, és egyelőre nem is tűnik úgy, hogy bármikor kibékülnének egymással.

Katalin úgy érzi, hogy Harry, de különösen Meghan már elég kárt okozott a királyi családnak, és csak még több kárt fog okozni, ha újra beengedik őket – mondta a titokzatos forrás.

Kapcsolódó írásaink