Bulvár

Zuckerberg a ketrecharcról: Elon Musk komolytalan, ideje továbblépni

Folytatódik a cicaharc a világ leggazdagabbjai közé tartozó techmogulok közöt

„Azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy Elon nem veszi komolyan a dolgot, ideje hát továbblépnünk” – idézi a Hollywood Reporter Mark Zuckerberget, aki egy Instagram-sztoriban hűtötte le mindazokat, akik már nagyon várják a ketrecharcot közte és Elon Musk között – írta az RTL.hu.

Zuckerberg a ketrecharcról: Elon Musk komolytalan, ideje továbblépni
Mark Zuckerberg és Elon Musk
Fotó: AFP/Mandel Ngan és Alain Jocard

Mindez szöges ellentéte Musk közelmúltban tett kijelentésének, miszerint igenis meglesz a mindent eldöntő ketrecharc, amire ő hívta ki a Meta tulajdonosát. Musk arról beszélt, hogy az eseményt Olaszországban rendezik meg, és azt a Meta és a Twitter fogja élőben fogja közvetíteni az interneten. Korábban az is felmerült, hogy a két milliárdos küzdelmét a Colosseumban rendeznék meg.

Ha Elon egyszer tényleg komolyan elkötelezi magát egy valódi dátum és egy hivatalos esemény mellett, tudja, hogyan érhet el

– írta Zuckerberg.

„Ajánlottam neki egy valós dátumot. Dana White (az Ultimate Fighting Championship elnöke) felajánlotta, hogy igazi összecsapást rendez, a bevétel jótékony célokra megy. De Elon nem hajlandó rábólintani egy dátumra se, majd azzal jön, hogy műteni kell, most meg azt kéri, rendezzünk egy edzőmeccset a kertemben” – írta a Meta-alapító.

Kapcsolódó írásaink