Bulvár

Britney Spears gyerekei szóba sem állnak az anyjukkal

41 éves Spears több mint egy éve nem látta a 17 éves Prestont és a 16 éves Jaydent

Rájár a rúd Britney Spears-re: fiai, akik már egy ideje elidegenedtek tőle, már el sem köszönnek tőle, mielőtt az apjukkal Hawaiira költöznének – írta meg a borsonline.hu

Britney Spears gyerekei szóba sem állnak az anyjukkal
Britney Spears
Fotó: AFP/Valerie Macon

A Page Six legutolsó értesülései szerint az énekesnő, Britney Spears fiai úgy költöznek Hawaiira az apjukkal, mostohaanyjukkal és féltestvéreikkel, hogy előtte már el sem köszönnek az édesanyjuktól.

A Page Six korábban azt is megerősítette, hogy a 41 éves Spears több mint egy éve nem látta a 17 éves Prestont és a 16 éves Jaydent, akik nem voltak jelen az anyjuk 2022 júniusában tartott esküvőjén sem. A kamaszfiúk állítólag azután határolódtak el az anyjuktól, hogy látták annak kétesnek tartott Instagram fotóit, melyeken sokszor ruhátlanul is megjelent. A fiai költözésébe maga Spears azután egyezett csak bele, hogy a volt férje konkrétan bírósággal fenyegetőzött.

Spears kapcsolata a gyermekeivel egyébként is némileg rejtélyesnek nevezhető, miután jó 13 évig tartó konzervátorsága alatt a magánélete végig védve volt a nyilvánosság elől. A fiaival még korábban egyébként gyakran osztott meg közös képet az Instagramján, elsőszülőtt fiát pedig az „első szerelmének” is nevezte.

Kapcsolódó írásaink