Bulvár

Harry herceg és Meghan Markle külön folytatják

Nincs tovább, Meghan Markle számára a karrier a minden

Nemrégiben a Metropol írt arról, hogy Harry herceg rájött, édesanyjának mindvégig igaza volt. Hátra kell hagyni a hírnevet és a csillogást, szakítani kell az örökké tündöklő királyi családdal, ehelyett pedig a valódi fontosságú munkákkal kell foglalkozni. Meghan Markle ezzel nem tud azonosulni, ezért most külön utakon folytatja az álompár – írta meg a borsonline.hu.

Harry herceg és Meghan Markle külön folytatják
Harry herceg és Meghan Markle
Fotó: ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Úgy tűnik, Meghan Markle nem volt teljesen tisztában azzal, hogy mit jelent egy herceghez feleségül menni, mert csak a méregdrága esküvő után kezdte fájlalni, hogy hercegnéként kötelességei vannak. Éppen ezért rábeszélte a férjét, hogy fordítsanak hátat a királyi palotának, és költözzenek Amerikába.

Mivel valamiből meg kell élni, ezért először a királyi család titkait adták el jó pénzért, majd közös cégükkel igyekeztek minél több szerződést aláírni. Ennek keretei között együtt dolgoznak a Netflixnek, ugyanakkor a milliárdos szerződésüket a Spotify nemrégiben felmondta. Ekkor sokakban felmerült a kérdés, hogy merre tovább, és úgy tűnik, erről a kérdésről egészen mást gondol Harry és Meghan.

A Metropol szerint Diana azt vallotta, hogy meg kell szakítani a kapcsolatot a királyi családdal és a nyilvánossággal, és segélyszervezeteknél kell dolgozni, hogy társadalmi felelősségünk kiteljesedjen. Bizonyosan ezt fogja tenni Harry is. Mivel minden kapcsolatát megszakítja a nagy cégekkel – Meghan rosszallására –, arra lehet számítani, hogy kiválaszt néhány nagyobb nemzetközi segélyszervezetet, és nekik fog dolgozni.

Meghan elképzelései azonban egészen mások, a Mirror pedig megtudta, hogy emiatt hivatalosan is szakított az álompár. Míg ugyanis Harry a jövőben karitatív segélyszervezeteknél fog munkát vállalni, addig Meghan Markle saját márkát alapít, és dollármilliókra tesz szert. Azt is érdemes megjegyezni, hogy Meghan nemrégiben egyedül szerződött az egyik hollywoodi tehetségkutató ügynökséggel, amely rendkívül híres sztárokat képvisel.

Meghan úgy érzi, sokkal nagyobb sikereket érhet el, ha egyedül, Harry nélkül dolgozhat a projekteken. Ugyanakkor Harry herceg mindenben maximálisan támogatja őt – árulta el egy bennfentes.

Emellett egyre jobban terjed a pletyka, miszerint Meghan szerződést köt a Dior divatházzal, hogy reklámarcuk legyen, valamint újrakezdi közkedvelt életstílusblogját, amelyet azért kellett abbahagynia, mert feleségül ment Harryhez.

Harry és Meghan házassága tehát erős, a herceg mindenben támogatja feleségét, ugyanakkor többé nem közös cégben fognak dolgozni.

Kapcsolódó írásaink