Bulvár

A rák egy ritka fajtájával diagnosztizálták a népszerű lemezlovast

A dj kezelését azonnal megkezdték, mivel a betegség gyorsan terjed

Michael Bibi DJ és producer elárulta, hogy CNS-limfómát diagnosztizáltak nála, az agy- és gerincvelőrák egy ritka formáját – írta meg a hirado.hu.

A rák egy ritka fajtájával diagnosztizálták a népszerű lemezlovast
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A 32 éves, Londonban élő lemezlovas hétfő este osztotta meg a hírt rajongóival. Michael egy képet posztolt magáról, amelyen egy kanül van a kezére kötözve, és bejelentette, hogy már el is kezdte a kezelést – írta meg a hirado.hu.

Objektum doboz

„Nehéz ezt leírni, de múlt héten CNS-limfómát diagnosztizáltak nálam. Egy nagyon ritka rákos megbetegedés, amely az agyat és a gerincet érinti. Sajnos, gyorsan terjed, és a kórházban kell maradnom, ahol azonnal megkezdem a kezelést. Nem tudom, mi vár rám, fáradt vagyok, de tudom, hogy erős vagyok, és nem hagyom, hogy ez legyőzzön.”

Objektum doboz

Michael posztja alatt a szakma legnagyobbjai, Tiesto, Steve Aoki, Hardwell, Dom Dolla és Joseph Capriati is támogatásukat fejezték ki a fiatal dj felé.

Az év elején Michael kénytelen volt lemondani a közelgő fellépéseit a folyamatos fülzúgással kapcsolatos egészségügyi gondjai miatt. Később arról tájékoztatta a rajongókat, hogy állapota rosszabbodott, és tünetei egy komolyabb neurológiai problémára vezethetők vissza.

Michael rendkívül sikeres, világhírű lemezlovas, aki két saját zenei kiadót is vezet, a Solid Groovest és az SG Rawt – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink