Bulvár

Kitálalt a férfi, aki etikettre tanította Meghan Markle-t

Edmund Fry,: Csalódtam

Meghan Markle egykori etikett szakértője csalódott amiatt, hogy Harry herceg és felesége nagyszerű lehetőségeket mulasztottak el azzal, hogy elhagyták a királyi családot – írja az elle.hu.

Kitálalt a férfi, aki etikettre tanította Meghan Markle-t
MEGHAN MARKLE
Fotó: NorthFoto

Az etikett szakértő, aki Meghan Markle oktatásáért felelt, és aki megtanította neki a legfontosabb brit etikett szabályokat, például hogy hogyan kell helyesen elfogyasztani a teát a királynővel, azt mondta, hogy „csalódott” amiatt, ahogyan Harry herceg és Meghan távoztak a családból.

Edmund Fry, aki a brit protokollszabályok nagy szakértője, elmondta, hogy a hercegi párnak remek lehetősége volt arra, hogy pozitív változást idézzenek elő a világban, bármely területen, ők azonban eltékozolták ezt a lehetőséget egyrészt azzal, hogy szakítottak a királyi udvarral, másrészt azzal, ahogyan az udvarról nyilatkoznak a médiában.

A szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg viselkedése döbbenetes.

A 83 éves Edmund Fry szerint még a rajongók is megdöbbentek azon, hogy Meghan és Harry interjút adtak Oprah Winfrey-nek a herceg memoárja, a Spare című kötet kapcsán is, ami sokak szerint egy botrányos könyv a brit uralkodóházról.

Fry úr így nyilatkozott: Amikor távoztak a családból, még arról beszéltek, hogy segítik majd a nemzetközösséget, és fontos ügyekkel, például a fogyatékkal élők segítésével foglalkoznak majd. Nos, azóta nem igazán hallottunk róluk ilyesmit.

A szakértő szerint ráadásul a Netflix-sorozattal, az Oprah-interjúval, Harry memoárjával és azzal, hogy szóba hozták a rasszizmust a királyi családdal kapcsolatban, teljesen ellehetetlenítették és beszennyezték a családdal való viszonyukat.

Edmund Fry szerint szomorú volt látni, mennyire összetörte a családtagokat, amikor Harry herceg megjelent édesapja, Károly király koronázásán májusban, miközben Meghan Markle otthon maradt a gyermekeikkel.

Azt is hozzátette a szakértő, hogy mióta a hercegi pár az Egyesült Államokba költözött, nincs velük kapcsolatban pozitív hír, és az emberek el is vesztették irántuk az érdeklődésüket. Ma már sokkal inkább arra kíváncsiak, hogy Kamilla királynénak milyen tervei vannak a király mellett, és mely területeket kívánja majd támogatni.

Ettől függetlenül Edmund Fry remélli, hogy a családtagok a jövőben megbékélnek egymással, és hogy Harry herceg és Meghan Markle addig is jó ügyek előmozdítására használja a pozícióját.

Kapcsolódó írásaink