Bulvár

Kiengedték a kórházból Lagzi Lajcsit

Kiengedték Galambos Lajost a kórházból. A mulatós zenész szerdán reggel kapott rohamot. Arról beszél, hogy azért, mert egy munkatársa elárulta.

Kiengedték a kórházból Lagzi Lajcsit
A Lagzi Lajcsi néven elhíresült Galambos Lajos zenész
Fotó: Facebook / Lagzi Lajcsi

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, kórházba kellett vinni Galambos Lajost, aki már otthon lábadozik. A mentő azért vitte még szerdán a tatabányai kórházba az áramlopásért elítélt mulatós zenészt, mert fulladásos rohamai voltak. A Blikknek másfél nappal a rohamok után arról beszélt, hogy egy sokat segítő családtag volt mellette, amikor rosszul lett. Otthon voltak, és bár nem akart kórházba vonulni, kihívták a mentőket – írta az Infostart.

Kiderült, hogy felírtak egy újabb gyógyszert számára, amelyet ezentúl rendszeresen kell szednie és eltiltották a trombitálástól is. A kérdés, hogy mi váltotta ki ezt a rohamot? A zenész szerint az, hogy megtudta: elárulták. Ennek az az előzménye, hogy szerinte valótlanságot terjesztettek róla a sajtóban, de nem tudta, ki volt az. Magánnyomozót fogadott és ekkor derült ki, hogy „egy olyan stábtagom árult el, akivel évtizedek óta együtt dolgozom”.

Ezek után került „lelkileg padlóra” Galambos Lajos. A szakmában Lagzi Lajcsinak hívott művészt még tavaly ítélték három és fél évre áramlopás miatt.

Elvileg február 15-ig kellett volna börtönbe vonulnia, de betegségre hivatkozva a büntetés letöltésének elhalasztását kérte.

Kapcsolódó írásaink