Belföld

„Nincs semmiféle angol befektető”

Széles Gábor várja a sármelléki repülőtér versenypályázata nyomán a belügyminisztérium és a fejlesztési tárca vizsgálatát

A tegnapi lapszámunkban megjelent közlemény szerint a Hévíz–Balaton Airport eszközeire kiírt versenypályázaton csak ketten indultak: Linusz Imre és Széles Gábor cége, az SGH Aviation. Kiderült az is, bár Linusz egyedül, magánszemélyként próbálkozott, mégis nyert a pályázaton, ezért a felszámolóval nyolcszázmillió forintos vételáron kell szerződést kötnie, noha céginformációs adatok alapján öt kisvállalkozása volt, melyből négyet már felszámoltak vagy felszámolás alatt áll. Széles Gábor nagyvállalkozót a részletekről kérdeztük.

irat4

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom