Belföld

„Csak egy cowboy jön az úton”

Kovács Zoltán: Donald Trump nem a véget jelenti +VIDEÓ

Teljesen nyilvánvaló lett, hogy az amerikai elit és a sajtó nem ismeri a saját országát – mondta egyebek mellett az Echo TV Mélymagyar című műsorában tegnap este Kovács Zoltán.  

Objektum doboz

A kormányszóvivő kijelentette: a liberális média állítása, mi szerint Donald Trump győzelmével az apokalipszis lovasai tűnnek fel, egészen egyszerűen hazugság. Ha valamit látunk, akkor az az, hogy a végítélet szereplői helyett egy cowboy jön az úton – fogalmazott. Beszélt arról is, a liberális és baloldali média által vetített tarkabarka kép köszönőviszonyban sincs a valósággal, így nem csoda, ha az emberek eleve elutasítóak azzal szemben. Kovács Zoltán szerint a nyugat-európai politikai elit elvesztette kapcsolatát a való élettel, s csak reménykedni lehet, hogy az amerikai elnökválasztás eredménye kijózanítólag hat rájuk.

Az alaptörvény módosítása kapcsán a kormányszóvivő közölte, a kötelező betelepítés elleni kiegészítést leszavazó ellenzék gyakorlatilag szembe ment a magyar társadalommal, a Jobbik pedig hátba szúrta szimpatizánsait. Felhívta a figyelmet arra a 3,3 millió szavazóra, aki a „nem” mellett tette le a voksát, ugyanis ez a tömeg pont egymillióval nagyobb, mint amennyien a Fidesz-KDNP-re szavaztak 2014-ben.