Belföld

Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék végleg szétvernék Budapest közlekedését

A főpolgármester-jelölt szerint június 9-én arről is döntenek a szavazók: viszlát, rakpart, vagy viszlát, Gyurcsány és Karácsony

A hivatalos közúthálózati térkép jelzései azt mutatják, hogy a Pesti alsó rakpart Karácsony Gergelyék terve szerint végleg le lesz zárva az autók elől – mondta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közöségi oldalára feltöltött keddi videójában.

Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék végleg szétvernék Budapest közlekedését
Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Szentkirályi Alexandra hozzátette: ezt a tervet maga Karácsony Gergely nyújtotta be, és már el is fogadtatta a „Gyurcsány vezette fővárosi közgyűléssel”.

„Ha Karácsonyékon múlik, akkor nem sokáig lehet már autóval közlekedni a Rakparton” – fogalmazott a kormánypárti főpolgármester-jelölt, aki kijelentette Karácsony Gergely terve szerint hétköznap, munkanapon, tanítási időben is, tehát végleg lezárná a Pesti alsó rakpartot.

A közúthálózati tervvel, amit a „Gyurcsány-vezette Fővárosi Közgyűlés” el is fogadott, „bevinnék a kegyelemdöfést” a budapesti közlekedésnek – állította.

Egy biztos – hangsúlyozta –, „ha nem váltjuk le a Gyurcsány–Karácsony családot, akkor egész évben le lesz zárva a rakpart: még nagyobbak lesznek a dugók, tovább nő a légszennyezettség”. Tiltani tudnak, de az építkezés már nem megy. „Karácsonyék csúnyán lebuktak, nem érdemelnek több esélyt” – vélekedett.

Szentkirályi Alexandra szerint június 9-én erről is döntenek a szavazók: viszlát, rakpart, vagy viszlát, Gyurcsány és Karácsony.

Kapcsolódó írásaink