Belföld

Karácsony és Gyurcsány emberei képtelenek normális vízszolgáltatást biztosítani a fővárosban és környékén

Szentkirályi Alexandra szerint a Fővárosi Vízműveknél „eltűnik a pénz”

A Fővárosi Vízművek azóta képtelen normális ellátást biztosítani, amióta Karácsony Gergely és Gyurcsány emberei vezetik a fővárost – írta a kormányszóvivő közösségi oldalán megjelent bejegyzésében szerdán délután.

Karácsony és Gyurcsány emberei képtelenek normális vízszolgáltatást biztosítani a fővárosban és környékén
Szentkirályi Alexandra: Karácsony és Gyurcsány emberei képtelenek normális vízszolgáltatást biztosítani a fővárosban és környékén
Fotó: MH/Török Péter

Szentkirályi Alexandra a főváros környéki települések vízellátási problémái kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy „az emberek az ország minden részén megfizetik a vízdíjat, ezért mindenhol normális szolgáltatást kapnak”, egyedül a Fővárosi Vízművek képtelen normális szolgáltatást nyújtani Budapesten és környékén.

A bejegyzés előzménye, hogy Karácsony Gergely főpolgármester saját közösségi oldalán korábban arról írt, hogy „a budapesti adófizetőknek milliárdokat kell fizetnie azért, mert az állam nem fizeti ki a helyette szolgáltatott víz előállításának költségeit”.

Szentkirályi Alexandra szerint a Fővárosi Vízműveknél viszont „eltűnik a pénz” és a társaság „azóta képtelen normális ellátást biztosítani, mióta Karácsony Gergely és Gyurcsány emberei vezetik a fővárost” – mutatott rá.

Kapcsolódó írásaink