Belföld

Levetítik a Fidesz frakcióülésén a Magyarországot pocskondiázó svéd oktatófilmet

Megfogadják Gulyás Gergely javaslatát, a Fidesz és a KDNP frakcióülésén levetítik a svéd oktatófilmet, amelyben azt bizonygatják iskolásoknak, hogy Magyarországon leépült a demokrácia. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek nyilatkozott.

Levetítik a Fidesz frakcióülésén a Magyarországot pocskondiázó svéd oktatófilmet
Kocsis Máté: Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz–KDNP Esztergomban a jövő héten
Fotó: Facebook/Kocsis Máté

Svédország mindent megtesz annak érdekében, hogy hazánk ne ratifikálja a svéd NATO-csatlakozást – jelentette ki a legutóbbi kormányinfón Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint amennyiben az elhíresült svéd oktatófilmet valóban az állami iskolákban vetítik a kisdiákoknak, akkor meg fogja kérni Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét, gondolják meg még egyszer, hogy a parlament ratifikálja-e a svéd NATO-csatlakozást, illetve azt is javasolta, hogy érdemes lenne a következő frakcióülés előtt levetíteni ezt a filmet a fideszes politikusoknak – emlékeztetett a portál.

A Magyar Nemzet megkérdezte Kocsis Mátétól, hogy hallgatnak-e a miniszterre. A Fidesz frakcióvezetője a lapnak megerősítette, igen, a Fidesz és a KDNP kétnapos esztergomi frakcióülésén levetítik azt a svéd iskolások számára gyártott dokumentumfilmet, amelyben Magyarországot próbálja lejáratni a svéd közmédia. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom