Belföld

Orbán Viktor: A főispánoknak partnerként kell az emberek felé fordulniuk

A főispánoknak partnerségi szellemben kell az emberek és ügyeik felé fordulniuk

Megbeszélést tartott az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban hétfő reggel – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor: A főispánoknak partnerként kell az emberek felé fordulniuk
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (elöl, j) megbeszélést tart az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval (b) és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral (b3) a Karmelita kolostorban 2023. szeptember 18-án. A kormányfő mellett Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és György István területi közigazgatásért felelős államtitkár (háttal)
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az eligazításon részt vett Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is.

A miniszterelnök szerint kormánya már sokszor bebizonyította, hogy nehéz időkben is képes kezelni a kihívásokat, most is mindent megtesznek családok, a munkahelyek és a gazdaság védelme érdekében.

A főispánok ugyan egy hivatalt vezetnek, de nem hatósági attitűdre van szükségük, hanem partnerségi szellemben kell az emberek és ügyeik felé fordulniuk – idézte a kormányfő szavait Havasi Bertalan.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom