Belföld

Fidesz: Ha Gyurcsányékon múlna, Magyarországon az elmúlt években már több millió migráns és embercsempész lenne

A migránsáradatot a baloldal bevándorláspártisága szabadítja Európára, az embercsempészeknek menniük kell – reagált Mustó Géza (DK) közleményére a Fidesz.

Fidesz: Ha Gyurcsányékon múlna, Magyarországon az elmúlt években már több millió migráns és embercsempész lenne
Gyurcsány Ferenc
Fotó: MH-archív/Hegedüs Róbert

A kormánypárt a közleményében emlékeztetett, hogy a migránsáradat nem látszat, hanem 2015 óta a valóság, és azt az európai baloldal bevándorláspárti politikája zúdítja Európára, nem pedig az a Magyarország, amely 2015 óta saját erőből védi Európa határait. A bevándorláspártiak meghívására már több millió illegális bevándorló érkezett Európába, a migráció nyolcadik éve folyamatos, idén már háromszor annyi migráns jött Európába, mint tavaly ilyenkor.

Hozzátette, Magyarország 2015 óta saját erőből szigorúan védi Európa déli határát, és nem engedi, hogy rajtunk keresztül jussanak be a migránsok Európába. A szigorú határvédelemnek köszönhető, hogy kétezer külföldi embercsempész került magyar börtönbe, akiket eddig a magyarok pénzén tartottunk el. Magyarország 650 milliárd forintot költött már határvédelemre, és ennek eddig mindössze egy százalékát térítette meg Brüsszel.

Hangsúlyozták, hogy a letartóztatott embercsempészek ellátásának árát nem vagyunk hajlandóak tovább fizetni, el kell hagyniuk az országot. Közölték, ha Gyurcsányékon múlna, Magyarországon az elmúlt években már több millió migráns és embercsempész lenne, mert a teljes baloldal bevándorláspárti.

Kapcsolódó írásaink