Belföld

Fidesz: Gyurcsányék Magyarországot a csőd szélére taszították

Ezzel szemben 2010 óta Magyarország pénzügyileg és gazdaságilag erősödik, folyamatosan zárkózik fel az eurózónához

Gyurcsányék kormányzása miatt veszítette el Magyarország hosszú időre az euró bevezetésének esélyét – reagált a Fidesz szerdán a DK-s Dobrev Klára euró bevezetését sürgető nyilatkozatára.

Fidesz: Gyurcsányék Magyarországot a csőd szélére taszították
Fidesz: Gyurcsányék Magyarországot a csőd szélére taszították
Fotó: MH/Purger Tamás

„Azok a Gyurcsányék beszélnek Európáról meg az euróról, akik épp háborúba akarják rángatni Európát, és akiknek a kormányzása miatt hazánk hosszú időre elveszítette az euró bevezetésének esélyét, mert kormányzásuk alatt Magyarországot az államcsőd szélére taszították, ahogy mára Budapestet is a csőd szélére taszították” – írta a kormánypárt közleményében.

A Fidesz szerint „Gyurcsányék” kormányzásuk alatt felszámolták a pénzügyi stabilitást, tönkretették a gazdaságot, elveszítették a befektetők bizalmát.

Ezzel szemben – hangsúlyozták a közleményben – 2010 óta Magyarország pénzügyileg és gazdaságilag erősödik, folyamatosan zárkózik fel az eurózónához.

Hozzátették: eközben Gyurcsányék mindent megtesznek, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom