Belföld

Orbán Viktor: Lesz ösztöndíjprogram! – VIDEÓ

„A diákok készüljenek ugyanúgy, ahogy eddig, mert semmilyen kárt nem fognak szenvedni”

Nem fogjuk engedni, hogy a magyar diákok kárvallottjai legyenek bármilyen brüsszeli döntésnek! Magyarország nem hagyja magát! – közölte Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán Viktor: Lesz ösztöndíjprogram! – VIDEÓ
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Az biztos, hogy a magyar diákok semmilyen kárt nem fognak elszenvedni. Magyarország nem hagyja magát, nem fogjuk megengedni, hogy a diákok a kárvallottjai legyenek bármilyen brüsszeli döntésnek, ez lehetetlen” – idézte közösségi oldalán a miniszterelnök a Kossuth Rádióban elhangzott gondolatait.

Hangsúlyozta, hogy a diákok készüljenek ugyanúgy, ahogy eddig, mert semmilyen kárt nem fognak szenvedni.

„Ösztöndíjprogram lesz, majd a brüsszeliekkel erről megegyezünk. Ha meg nem, akkor a magyar költségvetés ki fogja ezt fizetni, mert nem nyaralni járnak a diákok, hanem tanulni mennek, és ez egy befektetés a nemzeti közösség szempontjából, mert az ösztöndíjjal a diákok okosabbak, felkészültebbek lesznek, és magasabb értékű munkát tudnak végezni, az egész közösség érdekét szolgálva a tanulmányaik után” – zárta gondolatait.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink