Belföld

Nacsa Lőrinc: A baloldal 2023-ban is folytatja a Magyarország elleni áskálódást

A baloldal várhatóan idén is tovább folytatja „az elmúlt években tőlük megszokott módon a Magyarország elleni áskálódást” – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfői videónyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc: A baloldal 2023-ban is folytatja a Magyarország elleni áskálódást
A dollárbaloldal azért harcolt Brüsszelben a saját politikai céljai érdekében, hogy mindenáron vegyék el magyarok millióitól a nekünk járó uniós forrásokat
Fotó: MH/Purger Tamás

A frakciószóvivő szerint „nekik soha nem Magyarország érdeke volt az első, Brüsszel és a Soros-birodalom javaslataira is a guruló dollárokért cserébe kérdés nélkül rábólintottak”. Nem is érdekli őket, hogy például az elhibázott brüsszeli szankciók áremelkedést okoznak a magyaroknak, ők akkor is kiállnak a korlátozó intézkedések mellett – mondta a baloldalról.

Úgy fogalmazott, „sőt, a dollárbaloldal azért harcolt Brüsszelben a saját politikai céljai érdekében, hogy mindenáron vegyék el magyarok millióitól a nekünk járó uniós forrásokat”.

Megjegyezte: ugyanúgy „Brüsszel és a Soros-birodalom mellé álltak” az illegális migráció kérdésében is.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: habár a magyarok már kinyilvánították az akaratukat, és nemet mondtak az illegális migrációra, a „dollárbaloldal” továbbra is támogatja a bevándorlást, és ha hatalomra kerülnének, „Brüsszellel és a Soros-birodalommal karöltve együtt engednének szabad utat a migránsoknak Európába”.

Kiemelte: „a baloldal már csak ilyen”, nekik nem számítanak a magyarok, „a guruló dollárokért cserébe bármikor képesek elárulni hazájukat”. Ezzel szemben a Fidesz–KDNP, ahogy eddig is, továbbra is kiáll Magyarország és a magyar emberek érdeke mellett – jelentette ki. Hozzátette: a magyar emberek 2023-ban is „számíthatnak ránk”.

Kapcsolódó írásaink