Belföld

Hollik István: A kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben

A kommunikációs igazgató köszönetet mondott mindazoknak, akik kitöltötték a nemzeti konzultációt

Lezárult a nemzeti konzultáció – közölte pénteken a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint a konzultáció segít abban, hogy a kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben.

Hollik István: A kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója
Fotó: Facebook/Hollik István

Hollik István az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, a Fidesz–KDNP mindig is fontosnak tartotta, hogy az ország életét hosszú távon is befolyásoló kérdésekben meghallgassa, és megkérdezze a magyar emberek véleményét.

Hozzátette: úgy tűnik, a „dollárbaloldalt” továbbra sem érdekli a magyar emberek véleménye, hiszen ismét – úgy, ahogy korábban is – a kezdetektől támadta a nemzeti konzultációt.

A kormánypárti politikus azt mondta, ennek az lehet az oka, hogy a „dollárbaloldal” egyértelművé tette, hiába ártanak Magyarországnak az elhibázott Brüsszeli szankciók, ők kiállnak azok mellett.

Azaz a baloldal „a guruló dollárokért cserébe” most sem a magyar emberek érdekét képviseli, hanem Brüsszelét – összegzett.

Hollik István azt mondta, Gyurcsány Ferencék már a kezdetektől nyilvánvalóvá tették, hogy ők már rég elzárták volna a gáz- és olajcsapokat, és minden brüsszeli szankciót megszavaztak volna, még úgyis, hogy ezzel veszélybe sodorják az ország ellátását.

Ezzel szemben a Fidesz–KDNP kiáll a magyar emberek érdeke mellett, a nemzeti konzultáció segít abban, hogy a kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben – jelentette ki.

A kommunikációs igazgató köszönetet mondott mindazoknak, akik kitöltötték a nemzeti konzultációt, és elmondták véleményüket az „elhibázott brüsszeli szankciókról”.

Kapcsolódó írásaink