Belföld

Elhunyt a férfi, akinek 2006-ban kilőtték a szemét

A férfi a sérülése miatt akkor a munkáját, a lakását és a 12 éves kapcsolatát is elvesztette

Elhunyt Nagy László, a Gyurcsány Ferenc által kigúnyolt férfi, akinek 2006-ban kilőtték a szemét – írta meg a Ripost. Hozzátették, a hírt Skrabski Fruzsina tette közzé, aki később dokumentumfilmet forgatott a férfi megpróbáltatásairól.

A 2006-os rendőrterror egyik kilőtt szemű áldozatáról készült felvételek bejárták a hazai és a külföldi sajtót is, miután 15–20 méterről egy rohamrendőr szándékosan fejre célzott lövést adott le rá – emlékeztet a Ripost. A férfi a sérülése miatt akkor a munkáját, a lakását és a 12 éves kapcsolatát is elvesztette – tették hozzá.

Emlékeztettek arra. hogy tavaly a Hír TV-nek azt nyilatkozta: nagyon fontos, hogy a 2006-os eseményeket soha ne felejtsék el a magyar emberek, szerinte semmi jóra nem számíthatna az ország, ha Gyurcsány Ferenc vagy felesége hatalomra kerülne.

„Ha nem beszélünk róla, akkor ez tényleg hatalomra kerül. Szépen tud mosolyogni, szépen tud megint hazudni” – mondta akkor a férfi.

Schiffer András ügyvéd, az LMP volt elnöke Facebook-oldalán emlékezett meg az áldozatról: Nagy László tönkretett élete örök mementó a szemkilövetők és a szemkilövetések tagadói számára!

Kapcsolódó írásaink