Belföld

Elindult az adventi adománygyűjtés

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 27. alkalommal indította el országos adventi adománygyűjtését. Az akció az előző évekhez képest korábban, november 7-én indult el.

Elindult az adventi adománygyűjtés
Korábban indult az akció (képünk illusztráció)
Fotó: MH/Purger Tamás

A szolnoki családok átmeneti otthonában vett részt az első mézeskalácsszívek elkészítésében Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete. Orbán Viktor felesége a helyszínen elmondta, az édességekkel hagyományosan azoknak az adományozóknak köszönik meg a támogatását, akik részt vesznek a rászorulók támogatásában.

Lévai Anikó hozzátette, a háború és az energiaár-emelkedések miatt kialakult helyzet okán a családok is nehezebb helyzetbe kerültek, így a rászorulókat segítő segélyszervezet még nehezebb feladat elé néz.

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 27. alkalommal – az előző évekhez képest korábban, november 7-től – indította el országos adventi adománygyűjtését.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom