Belföld

A MagyarBrands 2022 Innovatív és Kiváló Fogyasztói Márkája lett az Egyszülős Központ

Az Egyszülős Központ elnyerte az év Kiváló Fogyasztói Márkája, valamint immár második alkalommal az év Innovatív Márkája címet a MagyarBrands pályázatán. A díjakat Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője vette át a közelmúltban. 

A MagyarBrands 2022 Innovatív és Kiváló Fogyasztói Márkája lett az Egyszülős Központ
Egyszülős Központ
Fotó: Facebook

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiemeli a hazai brandek kiváló teljesítményét. Az elismerést olyan márkák kapják, amelyek a minőséget és a megbízhatóságot jelentik a közösségük számára.  

A Szakmai Bizottság döntése alapján az Egyszülős Központ MagyarBrands-díjas, Kiváló Márkának számít, a hazai fogyasztói és innovatív TOP márkák egyikeként. 

A MagyarBrands Innovatív Márka díjat az Egyszülős Központ már második alkalommal kapta meg az identitás, a reputáció, a márkaépítés, az innovativitás és a társadalmi hasznosság terén nyújtott kiemelkedő eredményei alapján.  

Nagy Anna (b), a szervezet vezetője átveszi a díjat
Nagy Anna (b), a szervezet vezetője átveszi a díjat
Fotó: Egyszülős Központ

A MagyarBrands Kiváló Fogyasztói Márka címet pedig annak köszönheti az Egyszülős Központ, hogy immár mintegy 4 és fél éve segíti Magyarország egész területén és a határon túl is az egyszülős családok mindennapi életét, ez idő alatt több mint 27 ezer családot ért el. Országos ismertsége és kedveltsége folyamatosan nő, egyre több egyszülős családnak nyújt támogatást és szervez különböző programokat.  

Az Egyszülős Központ az egyszülős családoknak nyújtott segítség és támogatás által olyan értékeket képvisel, mint a gondoskodás, a segítség, az együttérzés, amely egyre fontosabbá válnak a pandémiát követő és a jelenlegi recessziós időszakban. 

Kapcsolódó írásaink