Belföld

Segítség a Baptista Szeretetszolgálattól

Egy átmeneti menekültszállónak helyet adó épület felújítására nyert támogatást a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány. A munka elvégzésére nyílt ajánlatkérést adott ki a szervezet.

Segítség a Baptista Szeretetszolgálattól
Felújított ingatlanba költözhetnek a menekültek (képünk illusztráció)
Fotó: NurPhoto via AFP/Dmytro Smoliyenko

Támogatási kérelmet nyújtott be a The United Nations High Commissioner For Refugees elnevezésű szervezethez egy épület felújítására a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány. Mint közölték, az átmeneti menekültszállónak helyet adó ház felújítására vonatkozó kérelmük pozitív elbírálásban részesült.

A meglévő ingatlan Budapesten, a Grassalkovich út 294. szám alatt található. A beruházás során az épület új kiszolgáló egységeit gipszkartonnal, burkolt fal- és padlófelületekkel látják el. A külső és belső nyílászárókat lecserélik, korszerűsítik a decentralizált fűtőtesteket, a világítótesteket pedig energiatakarékos változatra váltják. Megtörténik majd a belső elektromos hálózat fejlesztése, a bútorok cseréje, a vízhálózat felújítása és bővítése is.

A közleményben hozzáteszik, a projekttel kapcsolatos ajánlatkérési felhívás az alapítvány honlapján és közösségi oldalán érhető el.

Kapcsolódó írásaink