Belföld

A szankciópárti baloldalt nem érdekli az emberek véleménye

Gyurcsányék többször világossá tették, hogy réges-régen elzárták volna a gáz- és olajcsapot, amivel nemhogy rezsicsökkentés nem lenne, de az ország energiaellátása is veszélybe került volna – közölte a nagyobbik kormánypárt. 

A szankciópárti baloldalt nem érdekli az emberek véleménye
Ha a hazai baloldalon múlna, már konganának az ürességtől a tározóink (képünk illusztráció)
Fotó: MH

A „szankciópárti baloldalt” semennyire nem érdekli az emberek véleménye, ezért támadja a nemzeti konzultációt – közölte szerdán a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt emlékeztetett, a bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc és csapata többször világossá tette, réges-régen elzárták volna a gáz- és olajcsapot, amivel nemhogy rezsicsökkentés nem lenne, de az ország energiaellátása is veszélybe kerülne.

Jelezték, a konzultáció célja, hogy a kormány kellő erővel tudja képviselni álláspontját, és elérje, hogy a brüsszeli elit ne újabb energiaszankciókat vezessen be, hanem vizsgálja felül a válságot okozó szankciókat. „Ezért mindenkit arra kérünk, hogy töltse ki a konzultációt!” – tartalmazza a közlemény.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom