Belföld

A dollárbaloldal tovább szorítaná a magyarok nyakát

A baloldal bosszút akar állni Magyarországon – közölte szerdán az Alapjogokért Központ, Hozzátették, mindezen túl le akarják rombolni hazánk szuverenitását is.

A dollárbaloldal tovább szorítaná a magyarok nyakát
Baloldali vezetők – bármire képesek, hogy a magyaroknak még rosszabb legyen
Fotó: MH

A hazai dollárbaloldal európai szövetségeseivel együtt élen jár a szankciók erőltetésben – közölte szerdán az Alapjogokért Központ szerdán Facebook-bejegyzésben. Mint fogalmaztak, az ellenzéki pártok egyik nap Magyarország megbüntetéséért szólalnak fel az Európai Parlamentben, a következőn pedig a még keményebb szankciókért.

A magyar baloldal és európai szövetségeseik egyaránt a magyar emberek megbüntetését és az esztelen szankciók felerősítését követelik – fogalmaztak. Ők együtt a nemzetközi baloldali hálózat, akik bosszút akarnak állni hazánkon, le akarják rombolni szuverenitásunkat, és a szankciók erőltetésével végzetesen meg akarják gyengíteni Európát – fogalmaz az Alapjogokért Központ.

Az intézmény a bejegyzéshez csatolta Guy Verhofstadt belga liberális európai parlamenti képviselő fényképét, ami mellett a „Fegyverek, kiképzés, szankciók, energia, Európának mindent meg kell tennie, hogy támogassa Ukrajnát” – felirat szerepel.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom