Belföld

Batthyány Lajosra emlékezett Orbán Viktor

Magyarország első, alkotmányosan megválasztott miniszterelnökére emlékezett legfrissebb posztjában Orbán Viktor. A kormányfő Prágából posztolt, ahol részt vesz a kétnapos EU csúcson.

Batthyány Lajosra emlékezett Orbán Viktor
Főhajtás az önkény áldozata előtt
Fotó: Orbán Viktor közösségi oldala

Batthyány Lajos kivégzett miniszterelnökre emlékezett legfrissebb, közösségi oldalára feltöltött posztjában Orbán Viktor. A miniszterelnök szerdán utazott el Prágába, ahol a kontinens állam- és kormányfői csütörtökön és pénteken egyebek mellett az orosz–ukrán konfliktusról, a gazdasági helyzetről, valamint az európai együttműködés megerősítésének lehetőségeiről fognak tárgyalni.

Kapcsolódó írásaink

Aradi harangkondulások

ĀA holttesteket a mindenfajta emberi indulat iránt tökéletesen érzéketlen Ernst törzshadbíró elrettentésül az akasztófán hagyatta, és közszemlékre tétette

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom