Belföld

Hadházy beszerzett magának egy 28 milliós kocsit, közben a Facebookon kuncsorog pénzért

Miközben Hadházy Ákos a híveitől folyamatosan pénzt koldul, és mivel nem tette le az esküt, az Országgyűlésben sem dolgozik, így fizetést sem kap a Metropol megtudta, hogy a lehető legnagyobb titokban beszerzett magának egy 28 milliós autót.

Hadházy beszerzett magának egy 28 milliós kocsit, közben a Facebookon kuncsorog pénzért
Hadházy Ákos
Fotó: MH/Török Péter

Hadházy nagyon vigyáz arra, hogy a lehető legkevesebben tudjanak a luxusjárgányról, ezért olyan rendezvényekre, nyilvános eseményekre, ahol lebukhat, mindig egy olcsóbb kocsival érkezik.

Sőt olykor vonatra ül, hogy előadhassa, mennyire rosszul megy neki… Minden más alkalommal azonban ezt a csaknem 30 milliós, méregdrága extrák sorával felszerelt vadonatúj plug in hybridet használja.

A kocsi Hadházyék udvarában:

Hadházy Ákos autója
Hadházy Ákos autója
Fotó: Metropol

Ennek a Volkswagen T7 Multivan Style RT Plug-In Hybridnek az alapára 26 522 680 forint.
A Metropol a lízingcégtől megtudta, hogy Hadházy luxusautója a krómozott díszcsíkkal, a sötétített ablaküveggel, a képen szereplő, reflexezüst metál kivitelben, a speciális Toshima sötétszürke, 18 colos könnyűfém felnivel együtt legkevesebb 27 348 180 Ft-ba kerül.

Ehhez még hozzájöhetnek olyan belső extrák, mint például az internetezésre is alkalmas „Discover Pro” típusú infotainment felület és a nemesacél(!) pedálok, amivel a kocsi ára azonnal 30 millió fölé szaladhat.

Mindezek fényében érdemes újra elolvasni Hadházy pénzt kolduló vagy izzadtan vonatozó posztjait:

Hadházy a Facebookon kunyerál pénzt követőitől
Hadházy a Facebookon kunyerál pénzt követőitől
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A Metropol cikke végén felidézi, hogy mivel Hadházy Ákos Zugló egyéni országgyűlési képviselője, ám nem tette le az esküt, így jelenleg a választókerületet senki nem képviseli a törvényhozásban – egyedül az országban. Amíg Hadházy nem teszi le az esküjét, nem használhatja képviselői jogosítványait, és fizetést sem kap, ezért a Facebookon kezdett pénzért kuncsorogni: hatmillió forintot kért nyárra. Ez persze sokaknál kicsapta a biztosítékot Zuglóban.

Kapcsolódó írásaink

Hadházy Ákos polgárháborús retorikája

ĀHadházy Ákos láthatóan idegenként mozog Zuglóban, a koncon marakodó zuglói baloldal egységét aligha segíti – nyilatkozta lapunknak Borbély Ádám, a Fidesz zuglói elnöke