Belföld

Hároméves mélyrepülését ünnepelhette a baloldal luxusvacsorával Miskolcon

Luxusvacsorával ünnepelte az elmúlt hároméves városvezetői teljesítményét a baloldal Miskolcon? – tette fel a kérdést a helyi Fidesz a városvezetőknek tartott kétszáz fős luxusvacsora apropóján.

Hároméves mélyrepülését ünnepelhette a baloldal luxusvacsorával Miskolcon
A luxusvacsora étlapja
Fotó: Miskolci Fidesz

„Az elmúlt napokban a sajtóból értesültünk arról, hogy az önkormányzati cégeket tömörítő Miskolc Holding Zrt. luxuspartit szervezett, ahol lazacot, libamájat és kacsacombot is felszolgáltak a városvezetőknek” – közölte a miskolci Fidesz a sajtóval. 

A szervezet szerint a csaknem 200 fős luxusvacsorán akár az elmúlt három év városvezetői teljesítményét is értékelhették. A közlemény felrója a városvezetésnek azt, ahogy a városi közlekedést üzemelteti, kritizálja a városüzemeltő cég munkáját, a városi kommunikációs cég tevékenységét és a közbiztonságot.

Hollósy András, a FIDESZ–KDNP miskolci frakciószóvivője azt írta, „nem kell 25 milliós luxusbuszt beszerezni a saját kényelmükre akkor, amikor nem mennek normálisan a buszok Miskolcon. Nem kell sokmilliós dubaji útra költeni akkor, amikor szemetes a város és nem gondozzák megfelelően a parkokat. És nem kell milliós fényűző luxusvacsorákat tartani akkor, amikor eladósítják Miskolc vízművét.”

A szervezet szerint ironikus, és a miskolciakkal szemben nem tisztességes, hogy e körülmények között a városvezetés olyan vacsorát rendez, amelynek étlapján libamáj, lazac, vadételek is szerepelnek a számos választható fogás között.

Kapcsolódó írásaink