Belföld

Megint áll a baloldali bál Ferencvárosban

Elmaradt a képviselők tájékoztatása

Újra összeveszett Baranyi Krisztina polgármester és a baloldali többségű ferencvárosi képviselő-testület – írta meg a Magyar Nemzet.

Megint áll a baloldali bál Ferencvárosban
Véd- és dacszövetség. Döme Zsuzsanna Suzi és Baranyi Krisztina
Fotó: Döme Zsuzsanna Suzi Facebook-oldala

Baranyi Krisztina mindenáron keresztülvinné azt a javaslatot, miszerint ötvenmillió forintot adnának a kutyapárti alpolgármester, Döme Zsuzsanna által tervezett Bakáts Bunker projektre – olvasható a Magyar Nemzetben. A lap kiemelte, hiába kaptak a képviselők ígéretet, hogy tételes elszámolást kapnak a költségekről és azok növekedéséről, ez elmaradt. Baranyiék októberben ismét a testület elé vinnék az ügyet – tették hozzá.

A Magyar Nemzet emlékeztetett, úgy tudni, már korábban, a májusi testületi ülésen felvetődött, hogy kapjon ötvenmillió forintot a kultúráért felelős alpolgármester által tervezett projekt, a Bakáts Bunker, azonban még a baloldali képviselők sem szavazták meg a költségvetés-módosítást, amely lehetővé tette volna a beruházást.

Kiemelték, Torzsa Sándor (MSZP) emlékeztetett rá, hogy létrehoztak már egy közösségi teret Konnektor néven, a Bakáts Bunkerrel kapcsolatban pedig szerinte „nagy kérdőjelek vannak”. Felvetette, hogy szükség van-e egyáltalán egy ilyen beruházásra a jelenlegi helyzetben – írták. Árva Péter, a Párbeszéd képviselője kijelentette: nem látunk semmit, és nem hiszem el ezeket a számokat.

A lap kifejtette, Döme Zsuzsanna azt ígérte, az októberi ülésre valóban lesz tételes tervezet.

Kapcsolódó írásaink