Belföld

Nógrádi: Csak a magyar álláspontnak lehet a jövőben létjogosultsága

Nagyon irritál az ukrán vezetés politikája – jelentette ki az Ultrahang című videóblogon Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő egy elemzésre hivatkozva elmondta, a német lakosság döntő többsége nem támogatja a szankciós politikát.

Nógrádi: Csak a magyar álláspontnak lehet a jövőben létjogosultsága
Nógrádi György: „Egyre több nyugati barátom közli velem, hogy elegük van a luxuskocsival érkező ukránokból és a randalírozásukból”
Fotó: MH

Nem tetszik Nógrádi Györgynek, hogy eszkalálódik a helyzet – egyebek mellett erről is beszél az Ultrahang című videóblogon. Mint kifejti, csak a magyar álláspontnak lehet a jövőben létjogosultsága, tehát „fegyverszünet, majd béke”. Szóba került az orosz állampolgárok kitiltása az Európai Unióból, ezzel kapcsolatban utalt a balti államoknak az orosz lakosságot elnyomó és korlátozó politikájára is.

Objektum doboz

Egy elemzésre hivatkozva elmondta, a német lakosság döntő többsége nem támogatja a szankciós politikát. Idézte az utca emberét, aki szerint „tessék gázt venni Oroszországtól!”

„Egyre több nyugati barátom közli velem, hogy elegük van a luxuskocsival érkező ukránokból és a randalírozásukból” – fogalmazott a „menekültek” kapcsán Nógrádi György. Hozzátette, a belga kormány közlése szerint az országba érkező ukránok csupán harminckilenc százaléka hajlandó dolgozni.

Kapcsolódó írásaink