Belföld

Wittner Mária  jobban van, erősödik a műtét után

Az 56-os szabadságharcos családja közleményben köszönte meg az érte mondott imákat

„Meglátogattam ma Wittner Máriát a kórházban. Erősödik!”  írta Facebook- bejegyzésében Rónaszékiné Keresztes Monika fideszes képviselő pénteken, késő este.

Wittner Mária  jobban van, erősödik a műtét után
Witner Mária' 56-os szabadságharcos, 2006 és 2014 között fideszes országgyűlési képviselő, Csepel, Dunakeszi és Józsefváros díszpolgára
Fotó: Wikipédia

Wittner Mária 56-os szabadságharcos, országgyűlési képviselő (20062014) nemrégiben kórházba került, és egy komoly műtéten esett át. A család az MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében megköszönte a Wittner Máriáért mondott imákat, és arra kérte a nagy nyilvánosságot, tartsák tiszteletben, hogy felépüléséhez pihenésre, nyugalomra van szüksége.
Rónaszékiné Keresztes Monika bejegyzésében arról is írt, hogy búcsúzáskor Wittner Mária azt mondta neki: „Vigyázz a zászlóra!” Az egykori szabadságharcos ugyanis képviselőtársára bízta azt a maga varrta zászlót, amely Gérecz Attila költőt, 56-os mártírt ábrázolja.

Wittner Mária és Rónaszékiné Keresztes Monika  a Nagykörúti  polgári esték sorozat egyik beszélgetésén
Wittner Mária és Rónaszékiné Keresztes Monika a Nagykörúti polgári esték sorozat egyik beszélgetésén
Fotó: Facebook/ Rónaszékiné Keresztes Monika


Mint Rónaszékiné Keresztes Monika írja: „ Négy évig közvetlenül mögötte ültem az Országgyűlésben, a Fidesz frakcióban, és többször láthattam vendégül kerületünkben. Négy év tanulás volt ez nekem igazságról, a megingathatatlan elkötelezettségről, hazaszeretetről. Örökké hálás leszek érte! Minden kimondott szavának súlya van, egy szótagot sem ejt ki soha fölöslegesen. Taníts, emlékeztess és szeress még sokáig bennünket Marika!” – zárul a képviselő asszony bejegyzése.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink