Belföld

Digitális térképpel a tűzijátékra

Digitális térképpel is segíti a tűzijátékra látogatókat az Országos Mentőszolgálat – közölte a szervezet kommunikációs vezetője az MTI-vel.

Digitális térképpel a tűzijátékra
Képünk illusztráció.
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Győrfi Pál közleményében azt írta: az augusztus 27-i „Tűz és fények játéka” műsoron látványos és monumentális drónshow, ünnepi fényfestés lesz, ahol a mentők a Duna két partján nézők tömegeinek biztonságáról gondoskodnak úgy, hogy közben az életmentő alaptevékenység a főváros és az ország egyéb területein is folyamatos és zavartalan maradjon.

A mentőegységek a terület gondosan kiválasztott pontjaira települnek, összesen 43 helyszínen, helyzetüket pedig a mentők által külön erre a célra készített digitális térképen bárki pillanatok alatt megkeresheti.

A térkép a mentőszolgálat weboldalán és a több mint félmillió felhasználó okostelefonján működő, mindenki által letölthető ÉletMentő applikáción keresztül (információ-chatbot-tűzijáték) is elérhető.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom