Belföld

Petíció a kisgyerekek LMBTQ-érzékenyítése ellen

Leszbikus csókjelenet egy hétéves kortól ajánlott Netflix rajzfilmben

A Netflixnek döntenie kell, hogy az LMBTQ-lobbit vagy a családokat választják – írja a CitizenGO, megjegyezve, az LMBTQ-lobbi egyre nagyobb mértékű kiszolgálása nem segítette a Netflix bevételeinek alakulását, tavaly október óta a vállalat részvényeinek az értéke a harmadára zuhant.

Petíció a kisgyerekek LMBTQ-érzékenyítése ellen
Tiltakozás a leszbikus csókjelenet ellen
Fotó: CitizenGO

A Netflix egyik magyarul is futó rajzfilmsorozata legújabb évadjában homoszexuális csókjelenettel érzékenyíti a hétéveseket. A Jurassic World – magyarul Krétakori tábor – egy csapat kamasz kalandjait meséli el, akiket elhagytak a Nublaron-szigeten, majd evakuálták őket. A besorolás szerint a sorozat már hétévesek számára is ajánlott.

A 8. évadban az egyik lány, Yazz felfedi egy másik lánynak, Sammynek, hogy mit érez iránta, majd a két fiatal lány csókjelenete következik. Később pedig a fiatalok családjai és a barátaik is jóváhagyják és támogatják a kapcsolatot, mondván: milyen boldog a két „barátnő” így, együtt.

Ezzel a rajzfilmet néző gyerekeket abban erősítik meg, hogy a szülők, a felnőttek és a kortárscsoport szerint is teljesen rendben van egy lánynak egy másik lánnyal csókolózni vagy egy fiúnak egy fiúval. Profi és kitervelt módon agymossák a sorozattal a gyerekeket a homoszexuális propagandával már hétéves kortól! – figyelmeztet a CitizenGO online keresztény szervezet, amely csütörtökön petíciót indított. Az aláírók e-mailt küldenek a Netflix vezérigazgatójának, majd az aláírásokat a szervezet elviszi a Netflix központjába is.

Egy nap alatt máris közel negyvenezer aláírás gyűlt össze.

A Netflixnek döntenie kell, hogy az LMBTQ-lobbit vagy a családokat választják – hangsúlyozza a CitizenGO. Egyébként az LMBTQ-lobbi egyre nagyobb mértékű kiszolgálása nem segítette a Netflix bevételeinek alakulását. Tavaly október óta a vállalat részvényeinek az értéke a harmadára zuhant, ezzel elérve azt a szintet, ahol a járvány kitörése előtt tartottak.

Kapcsolódó írásaink