Belföld

Fidesz: A baloldal csak rémhírkeltésre képes

A baloldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes, miközben fűtés nélkül hagyná a családokat – reagált a Fidesz-frakció a DK és az LMP nyilatkozataira.

Fidesz: A baloldal csak rémhírkeltésre képes
Veszélyhelyzeti intézkedés a tűzifa kivitelének korlátozása
Fotó: mh

Annyira álságos, amit a baloldal művel, Gyurcsányék hónapok óta az orosz gázcsapok elzárását követelik, nem törődve azzal, hogy akkor mivel fűtsenek a magyarok. A brüsszeli szankciók miatt be is következett az energiahiány, nincs elég gáz Európában, és az egekbe emelkedtek az árak – közölte a Fidesz-frakció szerdán a DK és az LMP nyilatkozataira reagálva.

A közleményben hozzátették, Brüsszel a gázfogyasztás csökkentésére szólította fel a tagállamokat, egész Európában gáz helyett más fűtőanyagokkal is próbálnak felkészülni. A kormány ezért rendelte el veszélyhelyzeti intézkedésként az energiahordozók – köztük a tűzifa – kiviteli tilalmát és a tűzifa-kitermelés fokozását, amely végrehajtható az erdők károsításának veszélye nélkül, az erdők területe nem csökken, semmiféle erdőirtás nem történik. A baloldal a mostani háborús időben sem képes másra, csak a hazudozásra, rémhírkeltésre és a felelőtlen politizálásra. Ha rajtuk múlna, Magyarország már háborúba sodródott volna, totális energiakrízis lenne, és nem lenne mivel fűteni a magyar családoknak.

Kapcsolódó írásaink