Belföld

Multinacionális cégek, amelyek finanszírozzák az abortuszturizmust

Az Amazon és az Apple is megtéríti alkalmazottai utazását, ha azok terhességmegszakításra mennek

Az Amazon, az Apple, a Citigroup és az Uber bejelentették, hogy akár négyezer dollárt is hajlandóak fizetnek azért fejenként, hogy amerikai munkatársaik abortuszra utazhassanak. A CitizenGo petícióját már csaknem ötvenezren írták alá.

Multinacionális cégek, amelyek finanszírozzák az abortuszturizmust
Az életért folytatott harc nem veszett ügy a keresztény szervezet szerint
Fotó: mh

Sokkoló a hír, de sajnos igaz: olyan nemzetközi óriáscégek, mint az Amazon vagy az Apple, megtérítik alkalmazottaik utazását, ha azok abortuszra mennek – hívta fel a figyelmet a CitizenGo nevű keresztény szervezet, amely petíciót indított e megdöbbentő jelenség ellen, az említett vállalatok vezérigazgatóinak címzett levéllel.

Miközben erős életpárti hullám kezd kialakulni az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában és Európa egyes országaiban, olyan nagy cégek és csoportok, mint az ENSZ, az Amerikai Orvosi Szövetség, a Gates Alapítvány és számos Soros György által finanszírozott civil szervezet azon dolgoznak, hogy az abortuszt „emberi jognak” nyilvánítsák, és mindent megtesznek, hogy tovább folytatódjon a születendő életek szabad és menetrendszerű kioltása – írta a CitizenGo. A szervezet szerint a nemzetközi cégek az abortuszpropagandát is ugyanúgy ránk akarják erőltetni, mint az LMBTQ-ideológiát.

Többek között az Amazon, az Apple, a Citigroup és az Uber is bejelentették, hogy akár négyezer dollárt is hajlandóak fizetnek azért fejenként, hogy amerikai munkatársaik abortuszra utazhassanak. Ezen nemzetközi cégek vezérigazgatóinak fontosabb, hogy összhangban maradjanak az abortuszlobbival, mint az ártatlan, meg nem született babák védelme – állapította meg a petíciós szervezet. Hangsúlyozták: az életpárti mozgalom válaszúthoz érkezett. Az életért folytatott harc nem veszett ügy, összefogással most lehetőségünk van megmenteni évente több százezer születendő gyermek életét.

Sajnos az abortuszlobbi nyomást gyakorol a vállalatokra, hogy támogassák a halál kultúráját, ám ha világszerte minden életpárti kiállna, és nyomást gyakorolna az Amazonra és az Apple-re, hogy védjék meg az ártatlan születendő kisbabákat, ahelyett, hogy finanszírozzák az abortuszturizmust, sok ember életét menthetnénk meg – szögezte le a CitizenGo. Az aláírások száma már közelít az ötvenezerhez.

Kapcsolódó írásaink

Eredményes küzdelem az LMBTQ-lobbi ellen

Ā„Szeretnénk, ha Európa olyan hely maradna, amely tiszteli örökségét, benne a keresztény kultúrát, amelyben nem válik divatossá hitünk megcsúfolása és szimbólumaink meggyalázása”

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom