Belföld

Drogos tüntetőket állítottak elő a rendőrök

Néhány száz ember Budapesten fel-alá sétálgatva tüntetett az elmúlt időszakban, állítólag a kata-törvény módosítása ellen. Viszont hamar kiderült, hogy a rendezvények hátterében a baloldal állt, az egyetlen cél pedig a káoszkeltés és a provokáció volt – írja az Origo

Drogos tüntetőket állítottak elő a rendőrök
Néhány száz fős tömeg bénította meg a várost
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Teljes káoszba fulladt a baloldali tüntetésszerűség. Néhány száz ember sétálgatott a városban fel és alá, megbénítva ezzel a forgalmat, néhányszor különböző hidakat is elfoglaltak, majd a végén megunták, és hazamentek. Eközben viszont sikeresen megakadályozták az embereket abban, hogy munkába menjenek vagy fontos dolgaikat intézzék.

A baloldal által felakasztott lelkű emberek egy része láthatóan ittas volt, ezzel kapcsolatban az Origo is bemutatta azokat a megdöbbentő felvételeket, amelyeken hol a rendőröket szidalmazzák trágár módon, hol pedig az RTL sztárocskája ad elő szánalmas produkciót furcsa öltözékében.

Többen voltak alkoholtól és egyéb szerektől bódult állapotban, ordítoztak, kötekedtek, trágár módon szidták a munkájukat végző rendőröket. Most a rendőrség két személyt is előállított kábítószer-birtoklásért, ami egyébként a videók alapján úgy tűnt, hogy meglehetősen elterjedt lehetett a jelenlévők között – állítja a hírportál.

Több tüntetőt drogozás miatt előállítottak a rendőrök az Origo információi szerint. Egy 25 éves, hódmezővásárhelyi nő amfetaminra produkált pozitív tesztet, őt egyébként azért állították elő, mert erotikusan kellette magát a rendőröknek.

Egy 42 éves budapesti lakost szintén előállítottak. Nála a bódultságra lettek figyelmesek, majd többszöri felszólításra sem volt hajlandó felmenni a járdára. A ruházatában 11,7 gramm zöld növényi törmeléket találtak, a férfi pedig később elmondta, hogy rendszeresen fogyaszt marihuánát.

Jól látható tehát, hogy a párszázas hithű baloldaliból álló anarchista megmozdulás inkább szólt a drogozásról, a szabályok be nem tartásáról és a túlzott alkoholfogyasztásról, mintsem arról, hogy bármi mellett vagy ellen tüntetnének. A cél csupán a minél nagyobb káosz okozása volt.

Kapcsolódó írásaink

Összeomlásban reménykednek Gyurcsányék

ĀNem támogatta a katát a baloldal, most krokodilkönnyeket hullatnak érte, de már a saját szavazóik sem bírják a szövegüket, a hétvégi választásokon ismét begyűjtöttek pár piros lapot. Nem sokat, csak ahány helyen elindultak – állapította meg Fürjes Balázs