Belföld

A dolgozó embereket akadályozza a baloldal

Napok óta zajlanak kisebb létszámú tüntetések Budapesten. Hétfő reggel 7 órától a Margit hídon demonstrálnak a kata átalakítása ellen. A szervezők hatalmas tömegre számítottak, azonban legfeljebb 300 ember lehet a helyszínen, a szervezők jól hallhatóan dühöngtek is a szánalmasan kis létszám miatt. A sávokat így is folyamatosan próbálják elfoglalni, ezzel akadályozva az embereket abban, hogy munkába menjenek.

A dolgozó embereket akadályozza a baloldal
Hétfő reggeltől a Margit hídon demonstrálnak és a kevés megjelent tüntetővel próbálják lezárni az útpályát
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A tüntetés szervezője a Facebook-esemény szerint a Futárok a KATA-ért csoport, bár maga a csoport csupán néhány napja létezik. A háttérben nyilvánvalóan a baloldal áll, Gyurcsány Ferenc csak az elmúlt két napban háromszor írta ki Facebook-oldalára, hogy „készülünk”.

Galériánk kattintással, pöccintéssel lapozható!

Az ígéret a következő: ma nem a politikusok fognak beszélni
Az ígéret a következő: ma nem a politikusok fognak beszélni
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A korábbi demonstrációkat is a baloldali pártok bábáskodásával szervezték: először Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy készül, majd ifjúsági tagozatát, a Momentumot küldte ki az utcára kedden és szerdán, csütörtökön és pénteken a Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) hirdetett az Erzsébet hídra „hídfoglaló túlórázást„, de a szánalmasan alacsony létszám miatt labdázás és grillezés lett a vége az eseménynek.

Szombaton Márki-Zay Péter, a baloldal korábbi közös miniszterelnök-jelöltje szervezett tüntetést, ahol persze megint a Fidesz-szavazókat gyalázta, majd a tömeg inkább piálni indult.

A mostani demonstráció azonban már tudatosan civilnek mutatkozó, a szervezők azt írták: nem a politikusok, hanem a demonstrálók fognak majd felszólalni. Hiszi a piszi...

Kapcsolódó írásaink

Sikertelen ellenzéki hisztériakeltés

ĀHétértékelő. Nincs előrelépés, nincs megújulás, ugyanazokat a hibákat követi el újra és újra a baloldal, mintha nem tanultak volna az áprilisi vereségből – mondta Nagy Ervin politológus