Belföld

Ficsúrcsere a Momentumban

Fekete-Győr András helyett Gelencsér Ferenc lesz a Momentum új frakcióvezetője – írja a párt szerdai közleménye a Telex nevű baloldali propagandaoldal szerint.

Ficsúrcsere a Momentumban
Fekete-Győrnek nem sok kedve lehet mosolyogni mostanság
Fotó: MH/Török Péter

A Momentum elnöksége a Momentum parlamenti frakciójával egyeztetve úgy döntött, hogy a párt ideális működése és hatékony munkaszervezése érdekében, a tavaszi ülésszakot követően személyi cserét eszközöl a frakció élén. Ahhoz, hogy a parlamenti frakció és a párt vezetése az eddigieknél szorosabban összekapcsolódjon, a Momentum-frakció frakcióvezetőjévé Gelencsér Ferencet, a Momentum elnökét nevezik ki – írják.

Hozzáteszik, hogy Fekete-Győr András országgyűlési képviselőjeként továbbra is a párt meghatározó politikusa marad.

Mint lapunk is megírta, a Momentum küldöttgyűlése a teljesen ismeretlen Gelencsér Ferencet választotta a párt új elnökének május végén. Azóta az Országgyűlésben is produkálni kezdte magát a baloldali pártelnök, hogy felfigyeljen rá a háztáji sajtó, de folyamatosan lyukra fut összeszedetlen, semmitmondó felszólalásaival.

A baloldali előválasztáson csúfosan megbukott Fekete-Győrt most már úgy tűnik eltakarították minden látható pozícióból. Senki nem kért a Gyurcsány Ferenc ifjúsági tagozatának tartott párt fejszámolásból is rém gyenge ficsúrjából.

Kapcsolódó írásaink